Καθρέφτες παντού; Γιατί όχι!


Οι καθρέφτες είναι από τα αντικείμενα που εκτός από χρηστική έχουν διακοσμητική και αισθητική λειτουργία. Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα δωμάτια: κρεββατοκάμαρα, μπάνιο, σαλόνι ακόμη και στην τραπεζαρία και εκτός από το ότι κάνουν πιο όμορφο τον χώρο, δημιουργούν και την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων διαστάσεων σε αυτόν.

Ανάλογα με το στυλ διακόσμησης του σπιτιού και το προσωπικό σας γούστο, μπορείτε να επιλέξετε καλύτερα αυτόν που ταιριάζει περισσότερο στον χώρο σας.
Σε σπίτια κλασσικά ένας καθρέτης σε σκαλιστή και vintage κορνίζα καθιστά απαραίτητα την παρουσία του στο σαλόνι ή την τραπεζαρία.Για ένα διαμέρισμα νεανικό επιλέξτε κάποιο μοντέρνο σχέδιο σε έντονα χρώματα.Το κόκκινο είναι μια καλή επιλογή μιας και δίνει ζωντάνια και φρεσκάδα.

Για τους λάτρεις του minimal προτείνουμε απλές γραμμές και γεωμετρικά σχέδια.Μπορείτε να ντύσετε ακόμη και ολόκληρους τοίχους ή έπιπλα όπως ντουλάπες στο δωμάτιό σας.Τέλος ένας όμορφος καθρέφτης ταιριάζει απόλυτα στο μπάνιο ή στο boudoir σας και είναι απαραίτητος για εσάς που φροντίζεται την εξωτερική εμφάνισή σας και όχι μόνο.Ιδέες που ξεχωρίσαμε :


Love ,
WfH

Φωτογραφίες : Pinterest

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις