ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Το κρύο πολύ,οι ρυθμοί γιορτινοί κι ένα κυριακάτικο απόγευμα που το άλλοτε μελαγχολικό συναίσθημα έχει αντικατασταθεί με αυτό της ανυπομονησίας,της χαράς και της προσμονής.
Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου είναι εδώ κι εμείς έτοιμες να ζήσουμε τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζει.
Όσοι μας παρακολουθείτε γνωρίζετε ήδη πως εδώ και καιρό έχουμε "φορέσει" τα γιορτινά μας,τόσο στο μικρό μας εργαστήρι όσο και στα σπιτικά μας.


Τα λαμπάκια στο δέντρο χορεύουν ρυθμικά,οι πιατέλες γεμάτες λιχουδιές και το κεράκι με την αγαπημένη μας μυρωδιά winter spices που θα βρείτε στο μαγαζάκι μας ενεργοποιεί τις αισθήσεις μας και ξυπνά μνήμες.
Όλα έτοιμα για την μεγάλη μέρα και για εσάς που ακόμη δυσκολεύεστε αναζητήσαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις ομορφότερες ιδέες διακόσμησης του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.


Λευκό τραπεζομάντιλο,κλασικό,φωτεινό,συνδυάζεται εύκολα και υπάρχει σε κάθε συρτάρι.Σημαντικό επίσης το ότι αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν χρειάζεται ν'ανησυχείτε σε περίπτωση που λερωθεί.


Κεριά,κουκουνάρια,καρποί και φυτά της εποχής για το κέντρο του τραπεζιού.


Καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων σας.


Μικρά δωράκια για να γλυκάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Γρήγορη και εύκολη διακόσμηση για τις καρέκλες σας.

Όλα τα παραπάνω αρκεί για να εντυπωσιάσουν αλλά αν είστε από εκείνους που έχουν ταλέντο στη μαγειρική το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Η ομάδα του white for home σας εύχεται όμορφα Χριστούγεννα!

Love,
Wfh

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις