Οργάνωση ντουλάπας!

Στις μέρες μας ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος, γιατί λοιπόν να τον σπαταλάμε άσκοπα; Σας προτείνουμε τρόπους για να είναι η ντουλάπα και τα συρτάρια σας οργανωμένα και η ζωή σας ...ευκολότερη!

Στις μέρες μας ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος ....
γιατί λοιπόν να τον σπαταλούμε άσκοπα;

Τρόποι για να είναι η ντουλάπα και τα συρτάρια μας οργανωμένα και η ζωή μας ...ευκολότερη!


  • 1.jpg
  • Χωρίστε τα ρούχα σας σε 2 σεζόν (θερινά και χειμερινά) και απομακρύνετε (μια καλή ιδέα είναι να τα ανεβάσουμε στο πατάρι της ντουλάπας) αυτά που δεν μπορούν να φορεθούν. Με αυτό τον τρόπο, κάθε φορά, βλέπετε ποια ρούχα έχετε, τι καινούριο χρειάζεστε καθώς και τι δεν μπορείτε να φορέσετε πια.(Τα τελευταία μιας και εσείς δε τα χρειάζεστε μπορείτε να τα δώσετε σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.)

  • Οργανώστε και φυλάξτε τα ρούχα σας κατά είδος: παλτό, φούστες, μπλούζες, φορέματα κ.τ.λ. καθώς με αυτό τον τρόπο θα είναι ευκολότερο κάθε φορά να βρείτε αυτό που ψάχνετε  και έτσι θα παραμένετε εσείς ήρεμες και η ντουλάπα τακτοποιημένη.

  • Χωρίστε τις τσάντες, τις ζώνες και τα μαντήλια από τα υπόλοιπα ρούχα. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα τοποθετήσετε ξεχωριστά ανά είδος σε κουτιά. Προτείνουμε να επιλέξετε διάφανα ώστε να βλέπετε τι έχει μέσα το καθένα ή να επιλέξετε κουτιά σε χρώματα και να γράψετε από έξω τι περιέχει το καθένα!


2.jpg3.jpg



















  • Επιλέξτε με προσοχή το είδος της κρεμάστρας για κάθε ρούχο. Προτιμήστε ξύλινες για τα παλτό, με υφασμάτινη επένδυση για μεταξωτά-ευαίσθητα ρούχα που έχουν την τάση να γλυστράνε και πλαστικές κρεμάστρες για πουκάμισα. Αποφύγετε τις συρμάτινες μιας και κάνουν τα ρούχα να χάνουν το σχήμα τους.


  • Μην κρεμάτε τα πουλόβερ, υπάρχει κίνδυνος να ξεχειλώσουν. Διπλωμένα σε ντουλάπια ή συρτάρια διατηρούνται καλύτερα και για περισσότερο καιρό.
47507cfc4c44b91ac15f7fd5a24f5357.jpg

Love,
WfH
Φωτογραφίες: Pinterest

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις