ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι γιορτές πέρασαν αφήνοντας μια γλυκόπικρη γεύση,το νέο έτος μετρά ήδη τις πρώτες του ημέρες κι εμείς νιώθουμε έτοιμες να ζήσουμε στο μέγιστο βαθμό κάθε στιγμή.


Δημιουργήσαμε τη δική μας,προσωπική λίστα με τους στόχους μας για το 2018 και κάθε φορά που θα παρεκκλίνουμε θ'ανατρέχουμε σε αυτήν.

Το 2018:

1. Θ'αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό μας. Χρόνο για διάβασμα,ταινίες, βόλτες με το ποδήλατο και εξόδους με φίλους.

2. Θα δουλεύουμε σε λιγότερο εξοντωτικούς ρυθμούς έχοντας στο μυαλό μας όλους αυτούς που περιμένουν υπομονετικά στο σπίτι την επιστροφή μας.

3. Θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε στον φίλο, γνωστό,περαστικό,γείτονα, υπάλληλο της τράπεζας καλημερίζοντας τον ευγενικά ακόμη κι αν δεν είμαστε στα καλύτερα μας.

4. Θα κοιτάζουμε λιγότερο αγχωτικά το ρολόι μας και θα αποδεχτούμε ότι η κάθε μέρα έχει μόνο 24 ώρες.

5. Θα επισκεπτόμαστε περισσότερο τους γονείς μας που τελευταία νιώθουν παραμελημένοι και ειδικά τη γιαγιά και το παππού. Μαμά αν διαβάζεις ξέρω ότι ήδη πετάς από χαρά.

6. Θα φροντίσουμε η κάθε μας μέρα να έχει στιγμές μαγικές, γεμάτες με χρυσόσκονη. Στιγμές ευτυχίας!

7. Θα ακούμε προσεχτικά τους ανθρώπους, θ'αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και θα είμαστε "πιστοί σύντροφοι"σε όσους μας έχουν ανάγκη.

8. Θα τρώμε σωστά και θα γυμναζόμαστε για να είμαστε υγιείς και χαρούμενοι.

9. Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε τα ζώα και δεν θα πάψουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας το νόημα που δίνουν στην καθημερινότητα μας η Τζούλια και ο Φοίβος.

10.Keep it simple! Η ευτυχία κρύβεται στα μικρά κι απλά πράγματα της ζωής,δεν χρειάζονται μαγικές συνταγές και άσκοπες αναζητήσεις. Λένε πως βρίσκεται μέσα μας κι εκεί θα την αναζητήσουμε.

Να προσπαθείτε ο καθένας για τους στόχους του και να θυμάστε ότι "δεν έχει σημασία ο προορισμός, έχει η διαδρομή".
Καλή μας χρονιά λοιπόν!

Love,
Wfh

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις