Τρόποι αποθήκευσης των χριστουγεννιάτικων στολιδιών

Σε πολύ λίγο τα χρυσά λαμπάκια θα πάψουν να τρεμοπαίζουν ρυθμικά,οι μπάλες θα επιστρέψουν στα κουτιά τους,το χριστουγγενιάτικο δέντρο θα αποσυναρμολογηθεί κι εμείς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θ'αναρωτιόμαστε πόσο μα πόσο σύντομες ήταν για άλλη μια χρονιά οι γιορτές.
Όπως και να το δει κανείς η διαδικασία είναι βαρετή,ενοχλητική μα συγχρόνως αναπόφευκτη.
Σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε λύσεις για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στολίδια με τέτοιο τρόπο ώστε το στόλισμα της επόμενης χρονιάς να είναι εύκολο και χωρίς απώλειες.

1.Καθώς ξεκρεμάτε μπάλες και στολιδάκια καλό είναι μ'ένα πανάκι να απομακρύνετε τη σκόνη που έχει συσσωρευτεί αυτόν τον ένα μήνα και κάτι.





2.Χρησιμοποιήστε για αποθήκευση αυγοθήκες,κουτιά ή πλαστικά ποτηράκια έτσι ώστε τα στολίδια σας να μην ακουμπάνε μεταξύ τους.Κομμάτια από χαρτί αφής,κουζίνας ή εφημερίδας θα τα προστατέψουν από γραντζουνιές και χτυπήματα.






3.Αφού απομακρύνεται τα λαμπάκια από τα κλαδιά του δέντρου,τυλίξτε τα με προσοχή σε ένα κομμάτι από χαρτόνι ώστε να είναι ασφαλή και να μην υπάρχει κίνδυνος να μπερδευτούν.Επίσης ένα ρολό από χαρτί κουζίνας ή μια πλαστική κρεμάστρα θα μπορούσαν να σας φανούν εξίσου χρήσιμα.


4.Κλείστε με προσοχή και όχι βιαστικά τα κλαδιά του δέντρου σας κι αφού το τυλίξετε με ένα σεντόνι τοποθετήστε το στο ειδικό κουτί του.Έτσι θα διατηρηθεί καθαρό.Στο εμπόριο υπάρχουν διαθέσιμες και ειδικές σακούλες για ανάλογη χρήση απλά φροντίστε να βρείτε την ιδανική για τη διάσταση του δέντρου σας.

Τα Χριστούγεννα πέρασαν ελπίζουμε όχι και η μαγεία τους.Καλή χρονιά αγαπημένοι!

Love
Wfh





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις