Επιχείρηση : Χειμωνιάτικα ρούχα

Όσο κι αν συστηματικά το αναβάλλεται μάλλον ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε τα δροσερά φορέματα, τα άνετα σορτσάκια και να υποδεχθείτε τα μάλλινα πουλόβερ και τα παλτό.
Για όλες μας η διαδικασία αυτή δεν είναι καθόλου εύκολη,απεναντίας μοιάζει με εφιάλτη.


Για να σας διευκολύνουμε προτείνουμε τα παρακάτω:

1.Απομακρύνετε από τη ντουλάπα σας τα καλοκαιρινά ρούχα και θυμηθείτε να κρατήσετε όσα πιθανόν να φορέσετε και το χειμώνα.Αν ο χώρος της ντουλάπας σας είναι περιορισμένος καλό είναι να μην το παρακάνετε.

2.Εφόσον σιγουρευτείτε ότι τα καλοκαιρινά σας ρούχα είναι καθαρά αποθηκεύστε τα σε θήκες ή κουτιά και αναγράψτε στο εξωτερικό τους τι περιέχουν.


3.Εμείς, εδώ στο white for home αγαπάμε τη μυρωδιά της λεβάντας γι'αυτό και η θέση της στις ντουλάπες μας κρίνεται απαραίτητη.Tοποθετείστε κι εσείς μερικά κλαδάκια λεβάντας ανάμεσα στα ρούχα σας.

4.Ρίξτε μια προσεχτική ματιά στις στοίβες με τα χειμωνιάτικα. Αν κάτι δεν σας ταιριάζει, δεν σας κάνει πια ή έπαψε να σας αρέσει καλύτερα είναι να μην καταλαμβάνει άδικα χώρο στα ράφια σας.
Τι πιο όμορφο από τo να τo δωρίσετε σε κάποιον που τo έχει πραγματικά ανάγκη!

5. Διπλώστε τα ρούχα σας σαν επαγγελματίας. Αυτό σίγουρα θα σας γλιτώσει από το σιδέρωμα την επόμενη φορά που θα επιλέξετε να φορέσετε κάτι.


6. Χωρίστε τα ρούχα σας σε κατηγορίες. Ανά χρώμα ή ανά χρησιμότητα. Για παράδειγμα ρούχα για τη δουλειά, ρούχα για το γυμναστήριο ή ότι άλλο σκεφτείτε.


7. Επειδή όλα τα ρούχα δεν διπλώνονται φροντίστε να έχετε στη διάθεση σας κρεμάστρες και ειδικές θήκες αποθήκευσης.

Ένας ζεστός καφές, καλή μουσική και οι λύσεις που σας προτείνουμε και θα σας φανεί παιχνιδάκι.
Καλό μας φθινόπωρο λοιπόν!


Love
WfH


                                                                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις