Παπούτσια σε τάξη! (Μέρος Α)

Ένα από τα θέματα που πολλοί άνθρωποι -συνήθως γυναίκες- καλούνται να αντιμετωπίσουν, είναι η τακτοποίηση και η οργάνωση των παπουτσιών. Ανεξάρτητα από το αν ζείτε σε ένα μικρό ή μεγάλο σπίτι ο διαθέσιμος χώρος ή δεν είναι ποτέ αρκετός ή λόγω θέσης και οργάνωσης δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνεται. Με σκοπό λοιπόν, να γίνει η ζωή σας ευκολότερη και να έχετε την δυνατότητα να βλέπετε - και κατ' επέκταση να φοράτε - όλα σας τα παπούτσια (από προσωπική εμπειρία), σας παραθέτουμε ιδέες και προτάσεις για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα.

Η εύκολη και ιδανική λύση είναι να έχετε ένα επιπλέον δωμάτιο στο οποίο θα "φιλοξενούνται" όλα τα παπούτσια και τα ρούχα σας. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε κάθε ζευγάρι και να το συνδυάζετε με το αντίστοιχο "outfit".


Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι - αν όχι ανέφικτο - σπάνιο, ας προσπαθήσουμε να οργανώσουμε τα παπούτσια στον χώρο και με βάση τα χρήματα που διαθέτουμε.
Μία πολύ καλή λύση, είναι τα έπιπλα που υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα με είδη σπιτιού και προορίζονται για αυτό τον λόγο.



Κάποια έχουν θέση για το κάθε ζευγάρι και κάποια άλλα έχουν ράφια και τοποθετείτε εκεί τα παπούτσια.


Σε περίπτωση που επιλέξετε τον δεύτερο χώρο οργάνωσης είναι προτιμότερο να φυλάσσονται στα κουτιά τους για να προφυλάσσονται και να μην καταστρέφονται.

Αν κάποια ζευγάρια δεν διαθέτουν κουτί, μπορείτε να αγοράσετε χάρτινα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε διάφανα -είναι λίγο πιο ακριβά- ώστε να βλέπετε τι περιέχει το καθένα.

Αν πάλι τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν, ζητήςτε από καταστήματα υποδημάτων να σας δώσουν το κουτί των παπουτσιών δωρεάν αφού τις περισσοτερες φορές τους είναι άχρηστα και τα πετούν.


Για να είναι ακόμη πιο εύκολο να βρείτε το ζευγάρι που ψάχνεται μπορείτε να το βγάλετε φωτογραφία και να το κολλήσετε έξω από το κουτί που τα περιέχει.

























Τέλος, αν όλο αυτό σας φαίνεται "δύσκολο" και δεν θέλετε να μπείτε σε όλη αυτή την διαδικασία, μπορείτε απλά να γράψετε έξω από το κάθε κουτί τι περιέχει.

Εμείς δοκιμάσαμε και τα δύο και είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Περιμένουμε τις δικές σας εντυπώσεις...

Love,
WfH

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις